lørdag den 11. december 2010

Nu kan julen bare komme an

I år er første gang Frank og jeg har juletræ. Vi holder aldrig jul hjemme men i år SKULLE vi have et :) et lille sødt et på højde med mig.

Her er hvad det blev til


Og lidt hjemmelavet
Det er ret begrænset med jule pynt her i huset.
Jeg fandt de her store træbogstaver i rema til sølle 25 kr fordi malingen var lidt smadret, men det kan jeg jo godt lide, lidt sværte på og den var hjemme. Pynten har jeg naturligvis også sat på, Slicen var til stor hjælp.


I et hjørne har vi dette tov hængende. Jeg plejer at have gran i også, men så langt er jeg ikke helt kommet endnu. Det her SKAL bare op hvert år. Jeg kan Huske mor lavede den da jeg var lille, jeg hjalp vidst liiidt ;)


Glædelig jul :)

4 kommentarer:

Helle sagde ...

hvor er det et nuser lille juletræ... vi har planer om en på ca 3 m.. sødt pynt. rigtig fede xmas bogstaver du har fået lavet. mums

Engel sagde ...

Kære Rikke.
Hvor er det et sødt lille juletræ du der har fået inden døre. Det bliver hyggeligt at sidde og kigge på i aften. Og duften af gran gør, at det bliver RIGTIG jul! Jeg håber at I nyder det begge to, og får en skøn aften!
Knus Engel

Netti sagde ...

Det var dog et lille nuttet juletræ og hvor er det pyntet sødt.
Hmm jeg sys ikke du nævner noget om alle dine stempler??? lol

Marianne sagde ...

Hvor kært... Vores juletræ i år er ike meget større - men det er ikke kommet ind endnu :) (så meget plads har vi ikke - tihi)... Flot pynt i øvrigt :)