søndag den 5. december 2010

Der er sket lidt

Endelig får jeg taget mig sammen til at få taget lidt billeder, hvis de da bare tog sig selv, så ville der være meget mere liv her på bloggen ;)


Her en lille sød adresse bog som Vivi har sendt til mig, udfordringen løs selvfølgelig at den skulle pyntes. Det er den blevet og jeg er rigtig glad for den.


Jeg så en smuk Lanterne inde hos Anne Thormose og jeg måtte bare lave den. Anne havde slik i sin, i min er der et lille bateri drevet lys fra rema til sølle 5 kr.
Min lille mor er nu den glade ejer af den.Her har jeg lavet et lille "brevpapir sæt" ja det vil jo egentlig sige et "brevsæt" med en lille adresse bog, frimærke lomme, store og små kort, samt tags.
Det er en gave til en pige i min familie, hvem vil jeg ikke afsløre ;) bloggen læses jo forhåbentlig heheKort laver jeg mange af, her er at ef de seneste skud


Håber i overlever et halv langt indlæg

Håber i får en go advent

5 kommentarer:

Netti sagde ...

Dejligt at du blogger..godt du fik et skub ;)
Det er vel nok nogle virkelig enormt flotte ting du har lavet..wauw!!

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, holder med Anette! Dejligt at se nogle af dine super flotte ting!! Der er kanon flot, bogen er super sød, og dit brevsæt er super checket...fed stil du har holdt det i!
God adventssøndag :))
Knus

chris sagde ...

Such amazing work, all so gorgeous. hugs chris xx

Anne Thormose sagde ...

Hey - så behøvede du jo slet ikke nogen help-line. ;o) Flot lygte og bog og brevsæt og kort - hold da op, hvor har du været kreativ.

Marianne sagde ...

Sikke nogle fantastiske ting, som du har lavet... Dejligt, at vi ville vise det frem :) Også selv om billederne ikke tog sig selv (og der er jeg enig - det VILLE være meget lettere!!)