søndag den 5. oktober 2008

Convention

Først vil jeg lige sige tak for i går til jer jeg mødte i ryslinge :)det var skønt at se jer
jeg havde en skøn dag. Hentede Faster heidi og afsted det gik..shoppe snakke shoppe snakke som i kender det hehe. så tog vi fruscrap med hjem til mig og scrappede så løs med alle væres lækre ting. ren pige hygge, super dejligt, tak for besøget tøser

ville gerne ha vist aller mine fede køb, men gir på forhånd op.... frank gloede lidt da jeg kom med mine 6-7 indkøbs poser så dem holder jeg for mig selv haha

her er hva jeg har lavet idag :)


Her er mine to niecer, Gry og liv samt deres mor. Billederne er taget i sommer da vi var i blåvand. i min iver har jeg ikke holdt øje med hva papiret hed, bravo rikke... men flot er det hehe. blomsterne er fra prina. blonde kanten er lavet med min nye fiskars punch...hjerterne er fra orion, bling er fra sif og reten må stå i det uvisse :)her er et helt enkelt lo. jeg er ikke helt sikker på om jeg syne det er heeelt færdigt. Men jeg kan egentlig godt li det som det er i sin enkelthed.... hvad synes i? er det for tamt.. planen er det skal i ramme. læg mærke til teksten i den runde cirkel. #appelsiiin smil vi er på"..på billedet siger Gry og jeg nemlig appelsiiin, derfor teksten :) teksten er lavet med de fede nye just rite stempler fra scrapisfun, jeg kunne ikke styre mig så jeg måtte naturligvis have både tal, små og store bogstaver, men det er det værd... magic meshen elsker jeg også (sif) sommerfuglen er fra papirposen. rundt i kanten har jeg prikket en masse huller igennem en tim holz linial.

tak fordi i kiggede, håber i giver mig en kommentar, god som dårlig :)

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for en dejlig weekend. Nu er jeg klar til atter en travle uge.
Jeg har jo set begge LO i det rigtige liv, så jeg ved hvor flotte de er. Selvom du gerne vil have mere pynt på det sidste LO.

Hanne

Karina sagde ...

Dejlige Loer du laver. Flotte opsætninger.

randi sagde ...

hej rikke:-)
rigtig flotte loer..
kan du huske hvad den punch du har brugt under det runde stempel den der bølget cirkel kunne ikke logge manden til at give meg sådan en i går, og kan ikke finde den på scrapisfun hjemmeside..
står der på pakken den var i hvad den hedder...

knuzz randi

Trine Emdal sagde ...

hej smukke
tak for hilsnen og ja det er super fedt med karuselen

rigtig flotte loer søde og det stemlper skulle du da ha givet mig med hjem søde æv hvorfor købte jeg ikke dem

Jette / ma11edina sagde ...

Hyggeligt at sige hej til dig igen! Pyh...er glad for at andre end mig slæbte så mange poser med hjem - samtidig med at jeg næsten ikke fik scrappet *G*. Måtte også bare eje just-rite stemplerne, store som små, og tallene ;-) Jeg synes dine LO´s er smukke - og det sidste som du vil have i ramme, behøver slet ikke mere pynt, lad billede og tekst være i centrum!

fasterheidi sagde ...

Hej søde... Endnu engang tak for i går.. Det var en overskøn dag... Dine layouts er herlige og det dejligt at se hvor kreativt du har brugt alle de nye ting. Det er bare prikken over i-et, med den runde der over sommerfuglen... det er i hvert fald IKKE tamt (skam dig at sige så noget ;) ) Kan godt forstå du vil have dem op at hænge..Hm Hm husk nu at passe på med det dere floss i karusellen (fniiiis)

Netti sagde ...

Jeg så dig lige på lang afstand..og pist var du væk ind i en butik haha.
Jeg kom også hjem med en del poser (jeg havde dog stoppet nogle poser ned i en anden pose så det så ikke så voldsomt ud.
Det er nogle superflotte layouts du har. Og ja de stempler fra Just Rite ER lækre. Jeg købte dem til SAM og er vilde med dem.
dit layout der skal op på væggen skal ikke have mere på - det er vildt lækkert som det er.
Det lyder til at i havde en hyggelig dag sammen :o)

Heidi sagde ...

Jeg syntes det er nogle super skønne loér du har lavet ;o)og jeg er ikke den der altid er god at få en masse på mine loér så syntes det nedderste er enkelt og fint ;o)

OLIVIA sagde ...

Hej Rikke-mus

Det var hyggeligt at hilse på dig i lørdags... som altid!! Og du ser jo kanon godt ud med dit "nye" hår! Jeg synes dine LO´s er rigtig gode og som du ved er jeg ret vild med det nærbillede af dig og din niece. Jeg synes du har ramt farvekombinationen godt!

Knus fra Moster O

Rikke Eskildsen sagde ...

Virkelige flotte LO'er, kunne næsten ikke komme vidre fra det øverste, men heldigvis kome jeg vidrer og helt ærligt jeg kan rigtig godt lide det som det er.:0)

FrkScrap sagde ...

Skønne LO du har lavet, og dejlige farver. Rigtig søde billeder :)

Cowgirl sagde ...

Flotte LO'er - Jeg kan ikke forstå alle de poser - herhjemme har jeg da bare vundet det hele...!!!

Cowgirl sagde ...

Flotte LO'er - Jeg kan ikke forstå alle de poser - herhjemme har jeg da bare vundet det hele...!!!

Gusle/Tilte sagde ...

Hehe ... supershopperen ...
Jeg synes dine LO er flotte, og jeg synes bestemt ikke du skal komme mere på det sidste ... jeg tror for meget pynt vil fjerne fokus fra billedet. Og det er bare sådan et godt og dejligt billede, at det fortjener al opmærksomheden. Sommerfuglen er helt vildt lækker (læs: jeg stjæle snupser nok din idé);o)

Anonym sagde ...

hej rikke.
Kan du ikke lige skrive til mig på msn, jeg er kommet til at slette dig :(