søndag den 10. januar 2010

Opsamling

Pyh jeg er en dårlig blogger, men her kommer da en opsamling af både kort og lo..nu må jeg tage mig lidt sammenMin søde veninde maria fylder 30 og har bestil invitationer der alle måtte være forskellige, nu håber jeg hun kan li dem :)


Min søde mindste niece liv, skønt pletskud ( se lige min hjemmelavede quillede snekrystal)


Elsker det her lo pga af billederne, vi synes selv vi er fantastisk sjove hahaUha tegne film kan være uhyggeligt, selv til jule tid hehe, hvor var det hyggeligt de puttede sig :)


Et lo til en af udfordringerne på SIF

8 kommentarer:

Helle sagde ...

åhhh Rikke skønne kort.de er vildt lækre.

Skønne layouts, især det med juletegnefilm...

og så lige den flotte håndskrevne tekst på bro lo'et.

knus

Trine Emdal sagde ...

hallo du har haft travlt.. og som altid super lækre ting du har lavet men elsker de 2 loer med det med lille pigen og der hvor dig og prinsesserne hygger . de er super lækre.. men hvor er alle de smukke blade hende....???

Else Slipsager Petersen sagde ...

flotte kort og super skønne LO's.
Godt nytår til jer alle

Marianne sagde ...

Skønne Los - og dejligt, at bloggen er opdateret igen :)

Ragna sagde ...

Jeg kan rigtigt godt lide den titel: "Under broen". Det ser rigtigt godt ud. Du har godt nok været produktiv. Dejligt, sådan at kunne få brugt forskelligt papir til indbydelser. De viste er blevet rigtigt flotte. Synes den borderpunch, du har brugt, giver en god effekt. Jeg er også vild med det der: "hvor er det uhyggeligt Lo". Det er så flot med de mange blomster.

Martin sagde ...

sikke lækre sager du har fået lavet:)...
der vild med "under broen" og så den med ungerne...hihi... super lækre... og dejligt at bloggen er blevet opdateret igen:)

Engel sagde ...

Sikke nogle skønne kreationer. Under broen: WOW et billede - bliver helt misundelig, og titlen er bare så iøjenfaldende. Tryghed er bare så skøn... hvem har sneget sig til at tage det fantastiske og sigende billede? Det er i hvert fald skønt, og du har gjort et fint arbejde med at scrappe det... Det ser alt sammen så fantastisk godt ud :o)

Netti sagde ...

Ja fyha hvor er du en dårlig blogger :) Men dejligt at høre fra dig alligevel. Det er nogle superflotte layouts du har lavet. Jeg er vild med din stil. Og hvor ser i søde ud som i sidder og ser uhyggelig tegnefilm :)