fredag den 9. november 2007

November skitse og lo til Scrap is Fun´s månedspakke

Så blev det igen tid til at lege med månedspakken,jeg er blevet helt forelsket i det her papir, ja selv de orange blomster er faldet helt godt til selvom jeg var skeptisk :)
først har jeg lavet denne skitse:Udfra skitsen lavede jeg dette lo:


Billedet er min søde niece gry og mig selv, ja det er ikke så tit mit eget fjæs bliver scrappet, men jeg er så glad for det her billed af hende og jeg :)
I får lige beskrivelsen af lo'et, spring over hvis den er for lang hehe

Først skar jeg de store ark til, så de passede efter min skitse. Fotoet har jeg printet ud på karton i stedet for på foto papir, det gør det lidt grumset hvilket jeg synes var godt til de her lækre papirer. Kanterne på billedet har jeg lavet lidt flossede, det kan gøres med kanten af en saks. Nederst på mit lo lagde jeg Nettet med en stribe papir over, så det ikke skulle tage hele fokus.
Bogstaverne har jeg skåret/klippet ud. Jeg har brugt samme papir til bogstaverne, som der var brugt på svirvlen fra die-cut arket. Blomsterne har jeg sat fast med de medfølgende brads.
Til sidst brugte jeg en pen til at tegne lidt skygger hist og her

tak fordi i kiggede med :)

4 kommentarer:

Christina sagde ...

Det er blevet super flot.. Kanon godt billede af jer..

Maria sagde ...

Rigtig flot LO - og ikke mindst dine julekort. De er rigtig søde. God inspiration til en kort-newbee som mig :-)

Jette / ma11edina sagde ...

WOw..sikke en total lækker skitse du har lavet...den liftes vist nok ved lejlighed! Og dit LO...det er jeg bare helt vild med...Lækkert-lækkert..!

Jette/Thanni sagde ...

Det er et super flot LO..og et rigtig dejligt billede :)