lørdag den 15. september 2007

Scrap is fun månedspakke

jeg er så heldig at anita har bedt mig lave et lo og en skitse af hendes lækre nye måneds pakke.
her er først skitsen, som samtiddig er mit første forsøg med at lave en skitse på min pc:Mit Lo kom til at se således ud:


Blomster ranken / hjertet uden om billederne er skåret ud af papir.
Knapperne har jeg Klippet ud fra det papir med store prikker på. Dernæst har jeg sværtet dem, lavet 2/4 huller og sat ”bånd i”. ”båndet” er lavet af en tynd strimmel rest papir.
Titlen har jeg skåret ud i papiret. Det er dernæst limet på Kartonet. Kartonet har jeg farvet med sorte sværte for at få det hele til at passe sammen. Chip Boards har jeg ligeledes sværtet sorte

Alle materialer er fra månedspakken.

5 kommentarer:

marianne sagde ...

Sikke en flot skitse!! Jeg laver altid mine i hånden - det der med computer kan jeg slet ikke finde ud af. LOet er også rigtig sødt...

charlotte sagde ...

OJ - sikke en flot skitse du har lavet - og så din allerførste! Flot arbejde!!
Og så synes jeg at dit LO ud fra skitsen blev super lækkert! Det der tynde sorte hjerte rundt om billedet er såååå flot! Du er godt nok dygtig med en skalpel!! En ting, som jeg tror jeg ALDRIG kommer til at mestre helt!
Flotte farver og super flot brug af månedspakken!

Kirsten sagde ...

Super flot skitse! Og LO'et er også blevet rigtig flot. Overskriften ser brand godt ud, - sikken et arbejde. Godt gået !

Betina Olesen sagde ...

Hej søde

Som før sagt, et rigtig flot LO, farvesammensætningen er vildt flot, og jeg er også helt vild med de blomster du har formet til en hjerteranke.

Super godt gået med skitsen, du siger bare til når kurset for os andre kommer op og stå.

Hygge fra Betina

Jette / ma11edina sagde ...

Wow, Rikke det er super flot lavet. Både skitsen og dit LO! Er virkelig vildt imponeret over din teknik i at skære mønstre og tekster ud!! Super super flot!